Ib Hungaria Kft.

Alkatrészek

Ez a terület cégprofilunk legerősebb oldala!

Minőség, ár és gyorsaság a meghatározó tényezői az optimális alkatrész szolgáltatásnak. Hibás, álló gépekkel az ember nem tudja a pontos határidőt tartani és pénzt keresni. A jól működő alkatrészellátás a siker kulcs és mi ezt garantáljuk Önnek.

"Mi ott kezdjük, ahol mások feladják!"

Több mint 40 éves személyes tapasztalatunkkal mindig tudunk megoldást találni és ezzel a vevőink is elégedettek!

Öreg és nagyon öreg gépektől sem riadunk vissza, mivel testvércégünkkel együtt - az IB Deutschland GmbH Dortmundban - szinte minden esetben találunk valamilyen megoldást.

Kihasználjuk az Európai Unió által biztosított előnyöket, így egész Európából, akár a szabad piacról is dolgozhatunk, mivel nem kötnek szerződések a földmunkagép gyártókhoz.

A gyorsaság az egyik ütőkártyánk,

mert ha Ön szeretné, akár már estére Önnél lehet a megrendelt áru! Ez természetesen valamennyivel többe kerül, mint a normál szállítás.


Hetente kétszer közúton, az apró alkatrészek a hétvégén légi úton érkeznek hozzánk, ami nem jelent többletköltséget Önnek. Több lehetőség is létezik arra, hogy az árut rövid idő alatt elszállítsuk az Ön által megadott helyre.

Mindegy milyen földmunkagép, mindegy milyen gyártmány, mi szeretnénk segíteni Önnek és ehhez jó árat biztosítunk.

Mert, amit a vásárlással megspórolok, azért később nem kell megdolgoznom!

Beszéljünk erről!!!

 

top ˆ

 

 

Építőgépek

Tekintse meg aktuális géplistánkat,kotrógép minden változatban homlokrakodó, kompaktrakodó, kotrórakodó, úthenger, dömper, gréder ....stb.!

Tovább »

Alkatrészek

Minőség, ár és gyorsaság a meghatározó tényezői az optimális alkatrész szolgáltatásnak. Hibás, álló gépekkel az ember nem tudja a pontos határidőt tartani...

Tovább »

Szerelékek

Minden géphez nagy számú lehetőség tartozik, ami a gépet igazán érdekessé teszi és ez azt eredményezi, hogy a géppel

"pénzt lehet keresni"!

Tovább »

Gordini szerelvények

Az IB Hungaria Kft. bemutatja a Gordini szerelvények széles skáláját kompaktrakodógépekhez, homlokrakodókhoz, teleszkópos rakodókhoz és minikotrókhoz

Tovább »

® NetStilus | PHP-MySQL: cidalain | Copyright * IB Hungaria Kft. * 2008 - 2021

Bezárás

IB Hungaria Kft. Web Site

Üdvözöljük az IB HUNGARIA KFT. honlapján! Cégünk Új és használt építőgépek, bérelhető építőgépek, építőgépek és alkatrészeik forgalmazásával foglalkozik.

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

Új építőgépek, használt építőgépek, bérelhető építőgépek, építőgépek alkatrészei, alkatrészeik forgalmazása, használt haszongép, haszongépek, új haszongép, eladó használtgép, használtgépek forgalmazása, DoColor emelőhevederek és emelőszalagok, DoForce emelőgyűrük, DoZurr rakományrögzítők, Powerlash rögzítőláncok, DoAs drótköteles emelők, DoKett láncos emelők, DoLast emeléstechnikai eszközök, Dolezych termékskála, alkatrészellátás, építőgépek alkatrészellátása, alakatrészhiány, alkatrészbeszerzés, alkatrészek beszerzése

Címsorszöveg: • IB HUNGARIA KFT. • CSOPAK | Új és használt építőgépek, bérelhető építőgépek, építőgépek és alkatrészeik forgalmazása

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás

Cidalain

Dinamikus weboldalak készítése. Az oldalon megjelenő információk adatbázisba rendezése. Lehetőség van egyedi tartalomkezelő beépítésére, mely segítségével Ön egyszerűen változtathatja oldalának tartalmát, pl folyamatosan írhat híreket a főoldalra, termékeit naprakészen tarthatja, képeket tölthet fel a galériába, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk, írjon üzenetet az alábbi űrlap segítségével.

Web: www.cidalain.uw.hu